Välkommen!

Nu finns möjlighet att boka in dig och dina vänner eller kanske ditt företag för en matlagningskurs hos oss på Kaptensgården. Ni kommer känna er som en del av det Norrbottniska köket och få inblick i processen och närheten till kompetens ger dig ett levande samtal. Vi tillagar det som våra kockar jagat eller fiskat eller som vi fått från våra lokala producenter och vänner. Du och ditt sällskap får tillfälle att umgås med kockarna och laga er gemensamma måltid!

Boka bord, 0920-257017
info@restaurangkaptensgarden.se

Mitt i Världsarvet Gammelstads kyrkstad, i myllret av hundratals kyrkstugor ligger Kaptensgården. Gården är idag en restaurang/festvåning för 110 gäster med inriktning mot Bröllop, Middagar, Företag, Julbord, Catering samt det nya konceptet för Kongresser.

Maten på Kaptensgården kommer alltid att vara vällagad med mycket hjärta och yrkesstolthet. Att använda våra norrbottniska råvaror som ren, röding och åkerbär är en självklarhet för oss. Vi lagar svensk mat med internationella influenser som passar alla.

Kaptensgården är en personlig restaurang med hög mysfaktor där du kan påverka allt från vad vi ska servera till hur vi ska servera. Vi är alltid flexibla och anpassar oss efter ert önskemål.

Varmt välkommen och väl mött på Kaptensgården!
- Johan Thingvall ägare och krögare

Luleå Convention Bureau Swedish Lapland

Kaptensgården, Häradsvägen 9, 954 33 Gammelstad, Telefon: 0920-25 70 17 info@restaurangkaptensgarden.se