Välkommen!

 

Julbord: Nu är vi i full färd med det sista inför årets julbord, boka i tid och ta del av ett mycket uppskattat och vällagat julbord. Hemlagat är gott!

 

Matlagninsaktivitet: En perfek aktivitet för dina kunder, kollegor eller vänner. Laga mat med oss i en avslappnad miljö, njut av fantasiska lokala råvaror och ha en trevlig kväll tillsammans.

Välkommen och väl mött på Kaptensgården

Boka bord, 0920-257017 info@restaurangkaptensgarden.se

Mitt i Världsarvet Gammelstads kyrkstad, i myllret av hundratals kyrkstugor ligger Kaptensgården. Gården är idag en restaurang/festvåning för 110 gäster med inriktning mot Bröllop, Middagar, Företag, Julbord, Catering samt det nya konceptet för Kongresser.

Maten på Kaptensgården kommer alltid att vara vällagad med mycket hjärta och yrkesstolthet. Att använda våra norrbottniska råvaror som ren, röding och åkerbär är en självklarhet för oss. Vi lagar svensk mat med internationella influenser som passar alla.

Kaptensgården är en personlig restaurang med hög mysfaktor där du kan påverka allt från vad vi ska servera till hur vi ska servera. Vi är alltid flexibla och anpassar oss efter ert önskemål.

Varmt välkommen och väl mött på Kaptensgården!
- Johan Thingvall ägare och krögare

Luleå Convention Bureau Swedish Lapland

Kaptensgården, Häradsvägen 9, 954 33 Gammelstad, Telefon: 0920-25 70 17 info@restaurangkaptensgarden.se