Äntligen är julen på ingång och all julmat är tillagad!

Varmt välkommen in till oss och smaka på vårt norrbottnisk dignande julbord. I år har vi extra sittplatser för att alla ska ha en chans att boka en smakupplevelse i sann "jul-anda" i vår mysiga Norrbottensgård.

Missa inte chansen att smaka vårt berömda sillbord (28 olika sillar!), våra hemgjorda syltor samt buffébordet med vilt och kallskuret. Givetvis så serverar vi dessutom många spännande vegetariska alternativ och ett fullproppat dessertbord.

Lunch och kväll 23 november - 22 december

Ni är välkommen att ringa 0920-25 70 17 eller maila info@restaurangkaptensgarden.se för bokning!

Mitt i Världsarvet Gammelstads kyrkstad, i myllret av hundratals kyrkstugor ligger Kaptensgården. Gården är idag en restaurang/festvåning för 110 gäster med inriktning mot Bröllop, Middagar, Företag, Julbord, Catering samt det nya konceptet för Kongresser.

Maten på Kaptensgården kommer alltid att vara vällagad med mycket hjärta och yrkesstolthet. Att använda våra norrbottniska råvaror som ren, röding och åkerbär är en självklarhet för oss. Vi lagar svensk mat med internationella influenser som passar alla.

Kaptensgården är en personlig restaurang med hög mysfaktor där du kan påverka allt från vad vi ska servera till hur vi ska servera. Vi är alltid flexibla och anpassar oss efter ert önskemål.

Varmt välkommen och väl mött på Kaptensgården!
- Johan Thingvall ägare och krögare

Luleå Convention Bureau Swedish Lapland

Kaptensgården, Häradsvägen 9, 954 33 Gammelstad, Telefon: 0920-25 70 17 info@restaurangkaptensgarden.se