Välkommen!

 

Nu är det bara dagar kvar tills vi dukar fram vårt dignande julbord! Köttbullarna är rullade, älg- och renkorvarna är stoppade och alla 28 sillsorter är inlagda. På julbordet hittar du lax i alla olika former, kallskuret med julinspirerade smaker, kalv- och viltsyltor och självklart de traditionella rätterna så som Janssons frestelse, prinskorvar och julskinkor. Till glöggen och kaffet har vi bakat allt som kan önskas på ett dessertbord!

Varmt välkommen och god jul önskar vi på Kaptensgården!

Lunch och kväll 25 november - 22 december

Boka bord, 0920-257017
info@restaurangkaptensgarden.se

Mitt i Världsarvet Gammelstads kyrkstad, i myllret av hundratals kyrkstugor ligger Kaptensgården. Gården är idag en restaurang/festvåning för 110 gäster med inriktning mot Bröllop, Middagar, Företag, Julbord, Catering samt det nya konceptet för Kongresser.

Maten på Kaptensgården kommer alltid att vara vällagad med mycket hjärta och yrkesstolthet. Att använda våra norrbottniska råvaror som ren, röding och åkerbär är en självklarhet för oss. Vi lagar svensk mat med internationella influenser som passar alla.

Kaptensgården är en personlig restaurang med hög mysfaktor där du kan påverka allt från vad vi ska servera till hur vi ska servera. Vi är alltid flexibla och anpassar oss efter ert önskemål.

Varmt välkommen och väl mött på Kaptensgården!
- Johan Thingvall ägare och krögare

Luleå Convention Bureau Swedish Lapland

Kaptensgården, Häradsvägen 9, 954 33 Gammelstad, Telefon: 0920-25 70 17 info@restaurangkaptensgarden.se