Nu är det snart jul igen!!

Ett riktigt komplett julbord med fokus på det lokala och lite annorlunda, som alltid 28 olika sillar men förstås allt det andra med lax, skinka, kallskuret, småvarma och dessertbord. Välkommen att boka ditt julbord from 23/11 till 22/12!

Mån-Fredag             Lunch och kväll                                         Lördagar                   kl 15/16.00 och 19.00                             Söndagar                  15/16.00

Ring 0920-25 70 17 eller maila info@restaurangkaptensgarden.se

Andra tider löser vi givetvis efter bästa förmåga och det finns även möjlighet till konferensrum.

Mitt i Världsarvet Gammelstads kyrkstad, i myllret av hundratals kyrkstugor ligger Kaptensgården. Gården är idag en restaurang/festvåning för 110 gäster med inriktning mot Bröllop, Middagar, Företag, Julbord, Catering samt det nya konceptet för Kongresser.

Maten på Kaptensgården kommer alltid att vara vällagad med mycket hjärta och yrkesstolthet. Att använda våra norrbottniska råvaror som ren, röding och åkerbär är en självklarhet för oss. Vi lagar svensk mat med internationella influenser som passar alla.

Kaptensgården är en personlig restaurang med hög mysfaktor där du kan påverka allt från vad vi ska servera till hur vi ska servera. Vi är alltid flexibla och anpassar oss efter ert önskemål.

Varmt välkommen och väl mött på Kaptensgården!
- Johan Thingvall ägare och krögare

Luleå Convention Bureau Swedish Lapland

Kaptensgården, Häradsvägen 9, 954 33 Gammelstad, Telefon: 0920-25 70 17 info@restaurangkaptensgarden.se